Första gången på IKEA

Barn, Heminredning / IKEA, förvaring, heminredning / Permalink / 0
När man bor i en liten 2:a, som vi gör, tillsammans med en bebis och tre katter, så blir det lugnt sagt väldigt trångt! Inte bara med folk och djur utan även med möbler och plats för förvaring. Jag har verkligen märkt att vår son faktiskt tar mer plats än vad jag trodde innan, fast att han bara är en liten bebis. Han har ju till exempel kläder som behöver förvaras någonstans.
 
Det betyder att vi alltså behövde köpa in en egen byrå till honom, då han får mer och mer kläder. Speciellt nu när han växer en hel del. Nu när han växer så fort så har vi redan köpt och tvättat kläder till honom i storlek 62, så att det är förberett och klart för när han behöver gå upp en storlek (just nu kan han ha både storlek 50 samt storlek 56). Så igår tog vi, som familj, vår första tripp till IKEA. Vilket även var vår sons första gång på IKEA. Dock sov han igenom hela utflykten dit och hem haha.
 
Då vi som sagt bor i en 2:a, så hade vi inte riktigt plats för hans byrå i sovrummet, utan vi fick placera den i hallen istället. Men jag tyckte att det blev snyggt att ha den där ändå. Samt blir hans kläder lättillgängligt, då vi spenderar mycket tid i vardagsrummet, vilket är nära anslutning till hallen.
 
 
Ena katten fick vara med på bild också haha.
 
 
Har ni några tips på vad man kan ställa för fint på själva byrån?
 
 
 
Till top