Tiden bara rinner iväg!

Allmänt, Barn, Nybliven mamma / Permalink / 0
När man är småbarnsförälder så märker man verkligen att tiden bara rinner iväg. Allt går verkligen på rutin nu. Upp vid 7-8 på morgonen då Benjamin brukar vakna på morgon, mata honom och göra honom iordning för att sedan göra mig själv iordning så han tar första powernapen på morgonen. Dessutom brukar jag även göra iordning för katterna. 
 
Sedan brukar dagarna se ut på så vis att han äter ganska ofta för tillfället. Just nu runt varannan timme, fast i små mängder, och så brukar han vara vaken runt 2-3 timmar i taget. Dock sover han bara en halvtimme åt gången, vilket betyder att man måste försöka hinna med hushållet även när han är vaken. Tack gode Gud för babysittern vid de tillfällena! Där kan han sitta och roa sig själv en bra stund medan man fixar och donar.
 
När sambon sedan kommer hem från jobbet vid 18-tiden på vardagarna brukar han ta lilleman ganska med en gång då jag lagar mat först när han kommer hem. Så man kan ju säga att vi har hittat en bra rutin som funkar för oss. Så än så länge hinner man inte med så mycket annat. Att blogga till exempel är svårt att hinna med när lilleman sover så pass korta stunder, och under helgerna vill man ju spendera så mycket tid tillsammans som möjligt, förutom när vi ibland har egentider, vilket jag hade i lördags. Då passade jag på att åka in till Göteborg för att fixa mina naglar när vi ändå inte hade någonting annat planerat denna helgen.
 
Jag har dessutom lite bloggtorka. Finns det något speciellt ni vill att jag ska skriva om?
 
 
</div
Till top